Volný ihned! Světlý 3+1 s balkonem, kousek od metra Jiřího z Poděbrad

Lokalita: Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha, území Hlavního města Prahy

Evidenční číslo:
MM-491
Typ:
Byty
Druh:
pronájem Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
37 000Kč/měs
Poznámka k ceně:
+ 1.000,-/os. + elektřina (cca 1.000,-Kč/měs.) a plyn (cca 4.000,-Kč/měs.) se převádí na nájemce
Plocha užitná:
100 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme nezařízený byt 3+1/B, 100 m2 na rozhraní Prahy 2 a Prahy 3, ul. Ondříčkova. Kvalitní a velmi světlý byt je situovaný v prvním patře domu bez výtahu ve velice klidné lokalitě v bezprostřední blízkosti parku. Okna do hezkého vnitro bloku a do ulice. Byt je plně vybaven modernou německou kuchyňskou linkou Poggenpohl se spotřebiči (varná deska, pečící trouba, lednice, mrazák, myčka nádobí). Koupelna s vanou. Kvalitní dřevěná podlaha v kombinaci s dlažbou Los Kachlos. V bytě je velká šatna /komora/. Dva velké pokoje - průchozí - orientace na ulici, menší pokoj s kuchyní je orientován do klidného vnitrobloku.
Nájem: 37.000,-Kč + 1.000,-Kč/osobu. Elektřinu (cca 1.000,- Kč/měs.) a plyn (cca 4.000,-Kč/měs.) si hradí nájemce sám dle spotřeby. Požadovaná jistota (kauce) činí dva měsíční nájmy. Provize: 37.000,-Kč + 21%DPH.
Výborná dostupnost do centra: 1 min chůze metro z Jiřího z Poděbrad, tramvaj 11, bezproblémové parkování na ulici, veškerá občanská vybavenost je v pěší vzdálenosti. K nastěhování ihned.
Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemníka dle vlastních kritérií, upřednostňuje dlouhodobý pronájem a nekuřáky. Makléřka ráda sdělí doplňující informace a domluví prohlídku.

Free immediately! Bright 3+1 with balcony, a short distance from the Jiřího z Poděbrady metro statio

We offer an unfurnished apartment 3+1/B, 100 sqm at the border of Prague 2 and Prague 3, Ondříčkova Street. The high-quality and very bright apartment is located on the first floor of a building without an elevator in a very quiet location in the immediate vicinity of the park. Windows to the nice interior of the block and to the street. The apartment is fully equipped with a modern German Poggenpohl kitchen with appliances (hob, oven, fridge, freezer, dishwasher). Bathroom with bathtub. High-quality wooden floor in combination with Los Kachlos tiles. The apartment has a large wardrobe. Two large rooms - walk-through - oriented to the street, a smaller room with a kitchen is oriented to a quiet courtyard.
Rent: CZK 37,000 + CZK 1,000/person. The tenant pays for electricity (approx. CZK 1,000/month) and gas (approx. CZK 4,000/month) according to consumption. The required security (deposit) is two months' rent. Commission: CZK 37,000 + 21% VAT.
Excellent accessibility to the center: 1 minute walk to the metro from Jiřího z Poděbrady, tram 11, problem-free parking on the street, all amenities are within walking distance. To move in immediately.
The owner reserves the right to choose a tenant according to his own criteria, he prefers long-term leases and non-smokers. The broker will be happy to provide additional information and arrange a viewing.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha, území Hlavního města Prahy

Plochy

Plocha balkónu::
5m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží::
2. podlaží
Typ objektu::
1. podlaží

Máte otázku?