Krásný byt 3+1 ve vile se zahradou na okraji centra

Lokalita: Pod vilami, Nusle, Praha, Praha 4

Evidenční číslo:
DS-367
Typ:
Byty
Druh:
pronájem Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Pod vilami, Nusle, Praha, Praha 4
Cena:
18 000Kč/měs
Poznámka k ceně:
vratná kauce ve výši 1 nájmu, měsíční zálohové platby 600Kč/os + plyn a elektřina cca 1500Kč
Plocha užitná:
72 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

V oblíbené vilové lokalitě Prahy 4 - Nuslí nabízíme exkluzívně k pronájmu zrenovovaný a plně zařízený (viz fota) byt 3+1 o výměře cca 72 m2. Byt je situován ve 3.NP pečlivě udržované prvorepublikové vily s velkou okrasnou zahradou. Sestává z příjemně prostorné předsíně, obývacího pokoje s jídelním a sedacím koutem, ložnice, pracovny, malé kuchyně a koupelny s toaletou a vanou. K zařízení plně vybavené kuchyně patří kuchyňská linka, elektrický sporák s troubou, myčka na nádobí a lednička. V koupelně je instalována pračka. Vytápění celého bytu je etážové, plynovým kotlem. Možnost užívání prostorné zahradní terasy, parkování bez problému v modré zóně před domem. Vynikající poloha na klidném místě v širším centru Prahy, výborná dopravní dostupnost do centra jak metrem ze stanice Vyšehrad (10 minut chůze), tak tramvajemi z blízkého náměstí Bratří Synků. V blízkosti veškerá občanská vybavenost - obchody, parky, sportoviště, restaurace a kavárny, divadlo Jezerka a divadlo na Fidlovačce, pošta, lékárna, poliklinika, obchodní centrum Arkády Pankrác (2 zastávky autobusem 193). Přepis elektřiny a plynu na nájemce - cena za energie bude dle vlastní spotřeby, depozitum ve výši jednoho měsíčního nájmu. Vhodné pro 1-2 osoby. Majitelé hledají tiché nájemníky, nekuřáky, nejlépe bez zvířat a minimálně na 1 rok, s možností prodlužování nájemní smlouvy. Makléřka sdělí doplňující informace a zajistí prohlídku.

Beautiful furnished apartment 3 + 1 in a villa with a garden

In the popular residential locality in the quiet wider center of Prague we offer for rent a renovated and with a feeling (see photos) fully furnished apartment 3 + 1 with an area of approximately 72 m2. The apartment is situated on the 3rd floor of a carefully maintained First Republic villa without lift. It consists of a living room with a dining and sitting area, a bedroom, a study, a small kitchen, a bathroom with a toilet and a bathtub, and a representative hall. The kitchen equipment includes a kitchen unit, electric stove with oven, dishwasher and refrigerator. There is a washing machine installed in the bathroom, and wardrobes in the hall and bedroom. Parking in front of the house, excellent transport links to the center.
Near all civic amenities - shops, restaurants and cafes, parks, sports, Jezerka theater, post office, pharmacy, clinic, shopping center Arkády Pankrác (2 stops by bus 193).
Transcription of electricity and gas to the tenant - the price for energy will be according to own consumption (abt. 1.500,-CZK), a deposit of one monthly rent.
Suitable for a maximum of 2 people. The owners are looking for quiet tenants, non-smokers, optimally without animals, for 1 year with the possibility of extending the lease.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Pod vilami, Nusle, Praha, Praha 4

Plochy

Plocha zahrady::
600m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
5
Počet koupelen::
1
Počet parkovacích míst::
1
Počet pokojů::
3
Patro, podlaží::
3. podlaží
Počet NP::
3
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Máte otázku?