Pronájem krásného bytu 3+kk, 130m2 + terasa 14m2 + sklep

Lokalita: Levá, Praha 4, Podolí, Praha

Evidenční číslo:
DS-457
Typ:
Byty
Druh:
pronájem Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Levá, Praha 4, Podolí, Praha
Cena:
31 000Kč/měs
Plocha užitná:
149 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu vzdušný byt s velkou SZ orientovanou terasou a nádherným výhledem na Prahu. Poslední (5.) patro cihlového činžovního domu s výtahem na prestižní adrese v Praze 4 - Podolí. Byt o dispozici 3+kk a ploše 130 m2 prošel kompletní rekonstrukcí a je částečně zařízen. Příslušenství bytu tvoří terasa 14 m2 a velký sklep. K dispozici jsou prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě velké ložnice s vestavěnými skříněmi, 1.koupelna se 2 umyvadly, vanou, bidetem a toaletou, 2.koupelna se sprchovým koutem a toaletou a předsíň s vestavěnými skříněmi. V obývacím pokoji je klimatizační jednotka. Přesnější dispozici bytu vidíte na plánku. Bezproblémové parkování v okolí, modrá zóna. Výborná dopravní dostupnost do centra tramvají, příp. 5 min busem na metro C. V místě je veškerá občanská vybavenost, v těsné blízkosti vltavské nábřeží. Velice příjemné bydlení pro rodinu s 1-2 dětmi. Nájemné: 31.000,- Kč / měsíc + zúčtovatelné zálohy na služby dle počtu osob. Zálohy pro 2 osoby (voda, ohřev vody, teplo, úklid společných prostor, odpadky) činí 9.000,- Kč. Elektřina, WiFi a TV budou převedeny na nájemce.
Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu s poplatky. Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemce dle vlastních kritérií. Makléřka sdělí více informací a domluví prohlídku. Volné od 15.5.2023.

Beautiful apartment for rent, 130m2 + terrace 14m2

We offer for rent an apartment with large terrace and beautiful view of Prague, 5th floor, brick building, on prestigious address in Prague 4 - Podolí. Apartment 3 + kk with space of 130 sqm is partially furnished. There is a spacious living room with kitchenette, two large bedrooms with built-in wardrobes, 1st bathroom with 2 sinks, bathtub, bidet and toilet, 2nd bathroom with shower and toilet, hall with built-in wardrobes. The apartment has a terrace of 14 m2 and a large cellar. You can see the equipment of the flat on the pictures. Parking on street nearby, blue zones. Excellent transport accessibility to the center by tram, 5 minutes by bus to metro C. In the immediate vicinity you find the Vltava embankment and all civic amenities. Very pleasant living for a family with 1-2 children. The owner reserves the right to choose the tenant according to his own criteria. Prepayments according to the number of tenants (for 2 persons abt 9.000,-CZK/month) + transcription of the electricity to the lessee (monthly abt 4.200,-CZK). The broker will provide more information and arrange a viewing. Available from 1.5.2023.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Levá, Praha 4, Podolí, Praha

Plochy

Plocha sklepa::
5m2
Plocha terasy::
14m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
6
Počet koupelen::
2
Počet pokojů::
3
Patro, podlaží::
6. podlaží
Počet NP::
6
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Máte otázku?