Pěkný byt na příjemném místě 2+1, balkon

Lokalita: Mírová, Milovice, Nymburk

Evidenční číslo:
DS-449
Typ:
Byty
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Mírová, Milovice, Nymburk
Cena:
2 450 000Kč
Poznámka k ceně:
cena včetně provize a právních služeb
Plocha užitná:
43 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Panelová

Popis nemovitosti

Exkluzívně nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem ve 2. nadzemním podlaží zatepleného panelového domu. Okna plastová se žaluziemi. Ohřev vody bojlerem, vytápění přímotopem se sazbou na noční proud. Koupelna se sprchovým koutem, novým bojlerem, WC a umývadlem. Kuchyně s kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem a odkládací skříňkou - viz fota. Všechna okna jsou s otevřeným výhledem, obývací pokoj s balkónem, kuchyně a koupelna jsou orientovány na sever, ložnice na jih.
Výhodou je s vlastnictvím bytu spojené právo užívání společné kolárny/kočárkárny v suterénu dobře udržovaného domu. Byt je vhodný ideálně pro 1-2 osoby, příp. pár s 1 dítětem. Pro 2 osoby jsou aktuální zálohy: SVJ služby - 2 830,- Kč/měsíc, elektřina 1810,- Kč/měsíc. Parkování bezproblémové, na velkém parkovišti přímo u domu.
V Milovicích je velmi dobrá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, obchodní centrum, Tesco, Penny, Billa, Lidl. Výborná dopravní dostupnost - vlakem dojedete do centra Prahy za cca 45 minut, nádraží je 5 min pohodlnou chůzí. Nájezd na dálnice D10 (Praha - Mladá Boleslav) a D11 (Praha - Hradec Králové) do 10 min. jízdy autem. V okolí možnosti sportovního vyžití a zábavy - jogging, atletika, bojová umění, tenis, cyklostezky, lesopark, zábavní park Mirakulum, přírodní rezervace divokých kopytníků. Makléřka sdělí doplňující informace, zajistí prohlídku a v případě zájmu pomůže s vyřízením hypotéky.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
V bloku
Konstrukce:
Panelová
Adresa:
Mírová, Milovice, Nymburk

Plochy

Plocha balkónu::
2m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
4
Počet koupelen::
1
Počet nebytových prostor::
1
Počet pokojů::
2
Patro, podlaží::
2. podlaží
Počet NP::
5
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
D - méně úsporná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?