Krásný RD 3+kk + zahrada - blízko Prahy

Lokalita: Tuchlovice, Kladno

Evidenční číslo:
DS-378
Typ:
Domy
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Tuchlovice, Kladno
Plocha pozemku:
221 m2
Plocha užitná:
71 m2
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji útulný rodinný dům v příjemné části obce Tuchlovice. Jedná se o malý samostatně stojící zateplený dům s udržovanou okrasnou zahrádkou, parkovacím stáním pro auto a se zastřešenou pergolou. Celková velmi kvalitní rekonstrukce a kolaudace budovy proběhly v r. 2007.
Dispozice domu je 3+kk. V přízemí se nachází předsíň, velká koupelna s vanou a toaletou (cca 6 m2) a obývací pokoj propojený s jídelním prostorem a kuchyní s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou (cca 30 m2). Vstup do podkroví je po novém dřevěném jednoramenném schodišti. Podkroví tvoří 2 ložnice a chodba s úložným prostorem. Vytápění a ohřev teplé vody je plynovým kotlem umístěným v koupelně. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě - elektřinu, vodovod, kanalizaci i plyn.
V ceně domu může zůstat prakticky kompletní vybavení, uvolnění domu ihned po prodeji. Ideální nemovitost pro klienty (jednu osobu, pár nebo rodinu s 1 dítětem), kteří ocení klidnou bezpečnou lokalitu, možnost užívání vkusně zařízeného domu bez nutnosti oprav i dostatek soukromí, které nabízí uzavřená zahrádka s pergolou. Velkou výhodou je výborná občanská vybavenost Tuchlovic (obchody, pošta, lékař, lékárna, škola, školka, kostel, knihovna, kavárna, restaurace) i snadná dostupnost Kladna (10 km) a Prahy (30 km) jak vozem, tak autobusem. Dům je vhodný k trvalému bydlení i k rekreaci.
Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího dle vlastních kritérií. Makléřka sdělí doplňující informace a v případě zájmu pomůže s vyřízením hypotéky.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená
Adresa:
Tuchlovice, Kladno

Plochy

Plocha zastavená::
53m2
Plocha zahrady::
168m2
Plocha terasy::
10m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
7
Počet koupelen::
1
Počet parkovacích míst::
1
Počet pokojů::
3
Počet NP::
2
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
C - úsporná
Energetická náročnost::
124kWh/m2

Máte otázku?