Krásný mezonet 5+kk s krbem,162 m2 + terasa 8m2, na velmi dobrém místě

Lokalita: Řehořova, Praha 3, Žižkov

Evidenční číslo:
DS-417
Typ:
Byty
Druh:
pronájem Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Řehořova, Praha 3, Žižkov
Cena:
42 000Kč/měs
Poznámka k ceně:
zál. dle počtu osob,cca 3.000,-Kč + el + plyn, kauce 50.000,-Kč, provize 25.410,-Kč
Plocha užitná:
170 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Exkluzívně nabízíme k pronájmu prostorný, velmi příjemný a vkusně a prakticky vybavený (viz fotodokumentace) mezonetový byt s velkým obývacím pokojem s krbem, se 4 pokoji, šatnou, technickou místností, 2 koupelnami, zimní zahradou a jižně orientovanou terasou s otevřeným výhledem. Klidné místo s výbornou dopravní dostupností do centra, tramvaje, autobusy, metro i vlak pěšky do 3-10 min. V blízkosti kompletní občanská vybavenost Lidl + další obchody, park, běžecká a cyklistická stezka spojující Žižkov s Karlínem, kino Radost, restaurace, školy,...
Plně zařízená kuchyně s indukční deskou, lednicí, myčkou a mikrovlnnou troubou, výjimečná koupelna s velkým oknem, masážní vanou, bidetem a sprchou, prostorné vestavěné skříně v ložnicích, klimatizace ve 2 místnostech, centrální vysavač, internet, televize, vstup do bytu přes prostor pod uzavřením společný pro 2 byty.
Zálohové měsíční platby na služby dle počtu osob, pro 3-4 osoby cca 3000,-Kč. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. Majitelé hledají tiché nekonfliktní nájemníky, ideálně rodinu. Makléřka sdělí doplňující informace a zajistí prohlídku. Volné od 15. října 2021.

Beautiful duplex 5 + kitchenette, with fireplace, 162 m2 + terrace 8m2, in a very good location

We offer for rent a spacious, very pleasant and fully furnished duplex apartment with a large living room with a fireplace, 4 rooms, a dressing room, a utility room, 2 bathrooms, a winter garden and a terrace with open views. Quiet place with excellent transport links to the center, trams, buses, subway and train on foot within 5-10 minutes. Worse parking, blue zone in front of the house. Near the University of Economics, Lidl, park, running and cycling trail, cinema, restaurants, shops - just complete civic amenities.
Fully equipped kitchen with induction hob, refrigerator, dishwasher and microwave, exceptional bathroom with large window, whirlpool tub, bidet and shower, spacious built-in wardrobes in the bedrooms, air conditioning in 2 rooms, central vacuum, internet, television, entrance to the apartment through the room under closure common for 2 apartments.
Advance monthly payments for services according to the number of persons, for 3-4 persons approx. CZK 3,000. Electricity and gas will be transferred to the tenant. The owners are looking for quiet non-conflict tenants, an ideal apartment for a family. The broker will provide additional information and arrange a tour. Available from October 15, 2021.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Řehořova, Praha 3, Žižkov

Plochy

Plocha terasy::
8m2

Počty místností, umístění

Počet koupelen::
2
Počet pokojů::
6
Patro, podlaží::
5. podlaží
Počet NP::
5
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
D - méně úsporná
Podle vyhlášky::
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost::
136kWh/m2

Máte otázku?