Byt před dokončením, 226 m2 + terasa 18 m2 + sklep 7 m2

Lokalita: Žižkovo náměstí, Praha 3, Žižkov, Praha

Evidenční číslo:
DS-411
Typ:
Byty
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Žižkovo náměstí, Praha 3, Žižkov, Praha
Plocha užitná:
251 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Na velmi pěkném místě horní části Žižkova (na pomezí Vinohrad, přímo proti parku) nabízíme exkluzivně k prodeji prostorný mezonetový byt před dokončením. Nejedná se o komerční výstavbu, byt stavěl majitel pro vlastní užívání, čemuž odpovídají technická řešení i použité materiály (nová konstrukce stropu/podlahy uložené nezávisle na původní trámové konstrukci, zdivo z keramzitových tvárnic Liapor, klempířeské práce z měděného plechu, dřevěná okna, parapety z přírodního kamene...). Ačkoliv je budova energeticky nehospodárná (PENB E), tento byt má velmi dobrou tepelnou izolaci.
Dispozice bytu je 5+1 (225,6 m2) + terasa 18,8 m2 + sklep 7m2. V 7. NP (146 m2) se nachází předsíň + chodba (13,3m2), obývací prostor (48,4 m2), kuchyně s jídelnou (27,7 m2), 2 pokoje (24,3 m2 + 19,2 m2), koupelna (10,5 m2), spíž, WC. Z obývacího prostoru je vstup po schodišti do 8. NP se dvěma pokoji (31,2 + 28,8 m2), úložnými prostory, toaletou a terasou situovanou JV do zahrady vnitrobloku. Byt je řádně zkolaudován a výhodou pro nového majitele je možnost přizpůsobit si jeho konečnou podobu vlastnímu vkusu. Interiérové kvalitní dřevěné (dýhované,dub) dveře jsou již v bytě připraveny k osazení. Projektem je schválena možnost dobudování 2 balkonů (po 4 m2) v místnostech 7.NP. Dům je po celkové rekonstrukci (nová střecha, výtah, nové rozvody vody, plynu i elektřiny, fasáda, okna, dveře, rekonstruované schodiště, teraco, sklepy). Fungující SVJ. Parkování v modré zóně před domem, možnost pronájmu garáží do 2 min chůze. Dům byl vzhledem k původní cihlové konstrukci hodnocen jako energeticky nehospodárný, hodnocení se však netýká uvedeného bytu, jehož obvodové zdi (i část vnitřního zdiva) jsou z keramzitových tvárnic Liapor, které mají vynikající tepelné i zvukově izolační vlastnosti.
Makléřka na vyžádání zašle odkaz na virtuální 3D prezentaci bytu v prohlížeči Matterport s plánky podlaží a rozměry místností.

Apartment 5 + 1 , 226 m2 + terrace 18 m2 + cellar 7 m2 shell and core

In a very nice place, directly opposite the park, on the border of Žižkov and Vinohrady, we offer exclusively for sale a duplex apartment. It is not a commercial construction, the apartment was built by the owner for his own use, which corresponds to the technical solutions and materials used (new ceiling / floor construction laid independently of the original beam construction, masonry of Liapor expanded clay blocks, plumbing work of copper sheet, wooden windows, window sills from of natural stone ...).
The layout of the apartment is 5 + 1 (225.6 m2) + terrace 18.8 m2 + cellar 7m2. On the 7th floor (146 m2) there is a hall + corridor (13.3 m2), living area (48.4 m2), kitchen with dining room (27.7 m2), 2 rooms (24.3 m2 + 19.2 m2) ), bathroom (10.5 m2), pantry, toilet. From the living area there is an entrance by stairs to the 8th floor with two rooms (31.2 + 28.8 m2), storage space, toilet and terrace situated SE to the courtyard garden. The apartment is before completion, the advantage for the new owner is the ability to adapt its final appearance to the taste of the new owner. The project approves the possibility of completing 2 balconies (4 m2 each) in the 7th floor rooms.
The house is after a complete reconstruction (new roof, elevator, new water, gas and electricity, facade, windows, doors, reconstructed staircase, terracotta, cellars). Parking in the blue zone in front of the house, the possibility of renting a garage within 2 minutes walk. Due to the original brick construction, the house was evaluated as energy-inefficient, but the evaluation does not apply to the apartment, whose perimeter and part of the internal masonry is built of Liapor expanded clay blocks, which have excellent thermal and sound insulation qualities.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Žižkovo náměstí, Praha 3, Žižkov, Praha

Plochy

Plocha sklepa::
7m2
Plocha terasy::
18m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
13
Počet koupelen::
1
Počet pokojů::
5
Patro, podlaží::
7. podlaží
Počet NP::
8
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
E - Nehospodárná
Podle vyhlášky::
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost::
151kWh/m2

Máte otázku?