Velmi příjemný byt 2+1, OV, skvělé místo

Lokalita: Přemyslovská, Praha 3, Žižkov, Praha, území Hlavního města Prahy

Evidenční číslo:
DS-451
Typ:
Byty
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Přemyslovská, Praha 3, Žižkov, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
6 950 000Kč
Poznámka k ceně:
cena včetně provize a právních služeb
Plocha užitná:
56 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme exkluzívně k prodeji velmi světlý a tichý byt 2+1, se sklepní kójí, velkým úložným prostorem v bytě a možností vstupu na společnou, do vnitrobloku orientovanou malou lodžii. Byt se nachází v posledním, 7. NP velmi dobře udržovaného cihlového domu s výtahem. Z předsíně (8 m2) je vstup do všech místností, t.j. koupelny (4 m2), WC (1 m2), kuchyně (7 m2), obývacího pokoje (22 m2) a ložnice (11 m2). Okna pokojů jsou orientována na jih, do klidné Přemyslovské ulice.
Byt je ve velmi dobrém technickém stavu. Kvalitně repasované parkety v obýváku a v ložnici, keramické obklady v předsíni, kuchyni a sociálním zázemí. Vybavená kuchyně, koupelna s rohovou vanou a elektrokotlem na ohřev vody. Prostorná šatní skříň v předsíni. Vytápění v obýváku WAW, v koupelně elektřinou.
V domě jsou nová špaletová okna, bezpečností vchodové dveře se zvonky, nový výtah, nové rozvody i stoupačky. Prostorný vnitroblok se vzrostlými stromy. Výborné místo v blízkosti stanice tramvaje Radhošťská a mezi stanicemi metra Flora a Jiřího z Poděbrad. Veškerá občanská vybavenost a možnost relaxace a sportování přímo v místě. Parkování před domem v modré zóně, po dohodě též možnost převodu smlouvy na pronájem nedaleké garáže. Makléřka sdělí doplňující informace, domluví prohlídku a v případě zájmu pomůže s vyřízením hypotéčního úvěru.

Very pleasant 2+1 apartment, excellent location

We offer for sale a very nice, quiet 2+1 apartment with a cellar, a large storage space in the apartment and the possibility of entering a common, courtyard-oriented small loggia. The apartment is located on the last, 7th floor of a very well-maintained brick building with an elevator. From the entrance hall (8 m2) there is access to all rooms, i.e. bathroom (4 m2), toilet (1 m2), kitchen (7 m2), living room (22 m2) and bedroom (11 m2). The windows of the rooms are oriented to the south, to the quiet Přemyslovska street.
The apartment is in very good technical condition. High-quality refurbished parquet floors in the living room and bedroom, ceramic tiles in the hall, kitchen and bathroom. Equipped kitchen, bathroom with corner bathtub and electric boiler for heating water. Spacious built-in wardrobe in the hall. Heating in the living room by gas, in the bathroom by electricity.
The house has new windows, security entrance doors with bells, a new elevator. Only apartment owners are allowed access to the spacious courtyard with mature trees. Excellent location near the Radhošťská tram station and between the Flora and Jiřího z Poděbrady metro stations. All civic amenities and the possibility of relaxation and sports right on the spot. Parking in front of the house in the blue zone, possibility to rent a garage nearby. The broker will provide additional information and arrange a viewing.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Přemyslovská, Praha 3, Žižkov, Praha, území Hlavního města Prahy

Plochy

Plocha sklepa::
3m2

Počty místností, umístění

Počet koupelen::
1
Počet nebytových prostor::
1
Počet pokojů::
2
Patro, podlaží::
7. podlaží
Počet NP::
7
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?